QUANTUM LEAPS

Incubator

Start & boost

Wij bieden ondersteuning aan startende ondernemers met een kansrijk idee, maar ook aan ondernemers die nog in de ideeënfase zitten.

Als Business incubators vinden vroege innovators de nodige expertise en ondersteuning om een levensvatbaar producten  te positioneren en een haalbaar plan te creëren om dat product op de markt te brengen met de nodige marketing en sales opportuniteiten tegen betaalbare prijzen. 

Wat bieden wij aan?

Ons aanbod Strategie

Marktanalyse & positionering

Samen gaan we een doorgedreven markt en product analyse doen. Waardoor wij een concrete positie bepaling kunnen vastleggen. We stellen samen met jou een volledige klantenlijst samen die je in een database kan invoeren en later  als basis dient voor mailing en marketingdoelen.

Customer Journey

Wat beweegt jouw doelgroep en hoe komen ze in aanraking met jouw diensten of producten? Wat zijn de redenen dat ze op zoek gaan naar jouw oplossing? Wat is de toegevoegde waarde van jouw product? Wat kenmerkt jouw ideale klant? Wat onderscheidt jouw organisatie?

Zodat wij van hieruit een commercieel & marketingplan gaan definiëren. 

Een inspirerend & praktisch instrument voor persoonlijke ontwikkeling

De kracht van Lumina Spark : De Lumina Spark profielschets geeft mensen onmiddellijke herkenning en biedt een uniek rapport over hen als individu – niet over andere mensen die op hen lijken. Het model is eenvoudig te begrijpen, maar bevat grote diepte en nuance.

Simulator

Met de Quantum Leaps Simulator bekijken wij hoe het business model in elkaar zit ? Welke verschillende producten of diensten en heeft jouw klant keuze? Staat het concept nog steeds? Is jouw Interne organisatie en communicatie  zodanig georganiseerd voor een optimale Customer Experience?

Inspiratie, Visualisatie

Bouwen aan een Content apparaat

Creëren overtuigende presentaties

We weten dat visualisatie de kracht heeft om de wereld om ons heen te beïnvloeden. Uw  presentaties  gebruiken voor verkoop & marketing boodschappen zorgen nu voor meer verkoop.

Zo laten wij onze sales documenten & PowerPoint creaties perfect aansluiten om jouw boodschap nog sterker te laten overkomen.

Bouwen E mail marketing campagnes

Verhoog de e-mailbetrokkenheid met verzendingen mogelijk gemaakt door HubSpot.
Niemand ontvangt graag generieke marketing-e-mails. Met behulp van de contactinzichten die zijn opgeslagen in HubSpot, krijgt u meer e-mails geopend en meer links aangeklikt .

Produceren Cinematografische B2B video

Professionaliseer je merk, maak het tot een topniveau, terwijl je geloofwaardigheid uitstraalt en het toch karaktervol en charismatisch blijft.

Plan een opnamedag met een mix van interviews in de ochtend en expertvideo’s in de namiddag. De korte expertvideo’s behandelen oplossingen die beter visualiseren waar jij zich onderscheid

Interesse in een van deze items ?

Webinars

Je kan ook als starter gebruik maken deze services om uw boodschap professioneel en effectief over het web te sturen.  Breng jouw communicatie naar een véél hoger niveau.

We verzorgen het volledige traject, van studio-infrastructuur en streaming tot het creëren van ondersteunend materiaal zoals business graphics, animaties en vooraf opgenomen videosequenties.

Ondersteuning

Ontvang een volume aan creatieve& bruikbare ideeën

Assisteren Online

Je bent in goede handen, heb je nood aan ondersteuning, dan kan reken op onze online hulp.

Daarnaast begeleiden we je in marketing, sociale media en gebruik van software. Zo kan je focus houden op jouw sales

Wandel de deur uit met nieuwe ideen, kennis  over hoe u in gesprek gaat met de volgende klant en hoe  u uw merk kunt opbouwen.

Helpen met CRM & facturatie

Ben jij ook regelmatig klanten informatie en andere gegevens  kwijt ? Of met het updaten van nieuwe contactgegevens van een klant in verschillende systemen? Dat kan sneller en makkelijker. Met een crm-systeem die wij aanbieden heb je alle informatie op één plek.

Interesse in een van deze items ?

GRATIS B2B-CONTENTSTRATEGIE
ANALYSE


Plan een gratis gesprek van 30 minuten
met één van onze experts

De weg ernaar toe

Traject

Ons doel is het haalbaar te houden en ondersteuning aan te bieden zowel fysiek als online gedurende één jaar. Zo worden de gewoontes beter geïntegreerd en behouden.

Voor meer info neem contact, we geven alvast een idee

Donwload

Salesmanagement van A tot Z folder

Donwload

Maak kennis met onze klanten