QUANTUM LEAPS

Katalysator

Vernieuwen of transformeren:

Wat heeft jouw organisatie nodig?

Iedereen voelt intuïtief aan dat salesorganisaties nood hebben aan veranderingen en dit onontkoombaar is. Om relevant te blijven en nieuw technologieën te integreren. Maar hoe precies? Vraagt de organisatie om vernieuwing of juist om diepere transformatie? 

Our processes

Ontwikkeling

in twee stappen

Wat is Sales Excellence? Sales Excellence is een continue verbeterproces, waarbij het doel van een sales organisatie is, een optimale customer intimacy te bewerkstelligen, de concurrentie voor te blijven en zodoende een gezonde omzetgroei te realiseren binnen een veranderende markt. Hoe? Bekijk deze twee stappen.

Business Roadmap

VERSTERKEN VAN ONTWIKKELING

Business Impact

VERTSTERKEN VAN PERFORMANCE

VERTSTERKEN VAN ONTWIKKELING

Business Roadmap

Wat is de (groei)potentie van jouw organisatie?

Wij maken een roadmap op door het gebruiken van de Quantum Leaps Simulator & Butterflymodel en dit creatieve proces begeleiden wij om de huidige organisatie in kaart zal brengen. Dit is de eerste stapl die de evolutie mogelijkheden zichtbaar maken voor de verdere organisatie ontwikkeling.

Vanuit de Business Roadmap bepalen we de mogelijke oplossingen en bieden wij de nodige ondersteuning.

Pexel Photo Arturo Añez

Business Portfoloi

Waar praten we over?

Marktanalyse & positionering

Hoe verhoud jouw bedrijf zich ten opzichte van concurrenten in de markt? Wat is de perceptie van het bedrijf in het hoofd van de doelgroep? Hieruit volgt een onderscheidende propositie waarmee je jouw merk sterker in de markt zet.

Customer Journey

Wat beweegt jouw doelgroep en hoe komen ze in aanraking met jouw diensten of producten? Wat was de reden dat ze op zoek gingen naar jouw oplossing? Wat is de toegevoegde waarde van jouw product? Wat kenmerkt jouw ideale klant? Wat onderscheidt jouw organisatie?

Sales & Marketing Profile

Hiervoor ontwikkelden wij het Butterfy model die bestaat uit twee delen. Het domein rondom de manager en de andere zijde namelijk verkoop. Dit model biedt het voordeel dat men precies weet welke punten binnen jouw organisatie met een minimale inspanning het max aan resultaat zal brengen.

Simulator

Met de Quantum Leap Simulator bekijken wij hoe het business model in elkaar zit ? Welke verschillende producten of diensten heeft jouw klant keuze? Staat het nog steeds? Interne organisatie en communicatie is deze zodanig georganiseerd voor een optimale Customer Experience

Jouw uitdagingen staan voor ons centraal en vooral de mens in de organisatie en de organisatie rondom de mens.

mensrondomdemens

Welk resultaat krijg je met Business Simulator?

 • Zicht op het huidige niveau van jouw processen
 • De bottlenecks binnen jouw organisatie
 • Zicht op de volgende stappen voor jouw organisatie
 • De potentie van jouw team.
 
 • Hoe je daar komt. Met welke structuur, instrumenten en acties.
 • Een gedetailleerd rapport en gids voor de volgende stappen

VERTSTERKEN VAN ONTWIKKELING

Business Impact

Waar kan je met kleine verandering grote impact realiseren?

 • Werken op maat van het bedrijf
 • Helpen effectief & duurzaam veranderen
 • Strategische inzetten van talenten
 • Dynamisch & actief in gewenste richting brengen
 • Samenhangende aanpak, één gemeenschappelijke taal
 • Wij ondersteunen dat je mensen de gewenste transformatie, strategie en commerciële doelstellingen van de organisatie halen. 
Organisatieontwikkeling

Hoe realiseren wij dit?

Sales structuur en rollen

Met een goede sales structuur heb je de juiste benadering naar de markt en de juiste mensen op de juiste plek. Verbinden worden versterkt tussen binnen en buitendienst?

 

Leadmanagement

Onder leadmanagement verstaan we o.a. het genereren van leads, gevolgd door een gedegen leadkwalificatie strategie waardoor jouw salesmensen uitsluitend geïnteresseerde leads ontvangen en bezoeken.

Overtuiging strategie

Met een goede sales structuur gebruiken mensen de juiste benadering naar de markt. Voorzien van jouw verkopers van meer relevante verkoopgesprekken en aangepast sales gedrag. Tijdens Business Impact trainen en coachen wij voor meer impact. 

Sales KPI's

Wat je aandacht geeft, groeit – en dit is het best voelbaar de salesorganisatie. Het hulpmiddel voor focus op de juiste eindresultaat zijn KPI’s. Maar hoe bepaal je die het best, zonder de verkopers te demotiveren?

Marketing Automation

Via Marketing Automation bekijken wij of  je leads van de juiste content worden voorzien en met hoeveel contact momenten de beste resultaten worden bekomen. Zodat de e-mails zorgen dat leads steeds verder komen in het aankoopproces.

Visuale Content

Hoe je maak meteen de juiste eerste indruk met jouw bedrijfspresentaties. Hiervoor zorgen wij dat er visuele professionele content gemaakt wordt. 

Video is vandaag een onontbeerlijk element van de onderneming  zowel voor communicatie en trainingen. Wij maken hoogwaardige video’s met de modernste apparatuur en in-house faciliteiten, webinars en zorgen tevens het creatieve en technische proces

Wat levert het Business Impact jou op?

 • Verhogen van rendement
 • Organisatie breed betrekken over grenzen heen
 • Medewerkers actief laten werken aan ontwikkeling
 • Zicht op invulling sleutelposities
 • Invulling gewenste profielen
 • Organisatie groei

Donwload

Salesmanagement van A tot Z folder

Donwload

Maak kennis met onze klanten